breast implant illness

När läkningen blir en stress

Jag vill ta upp något viktigt, som jag tror många av oss, inklusive jag själv, ofta behöver påminnas om. Det är att man lätt kan känna en stress av alla positiva förändringar man vill införa i jakten på hälsa. Man kanske är med i många olika Facebookgrupper kring hälsa & kost. En del mer strikta än andra. Man dras åt olika håll och stressen över allt bra man BORDE göra, köpa, läsa, prova på, dricka och äta kan bli övermäktig.Jag tror att det är väldigt viktigt för just oss att vara ”självsnälla”. Vi har gått o går igenom så mycket, både psykiskt och fysiskt, och vi har inte vår vanliga kraft och ork. Vi måste sänka våra krav och ta ett steg i taget mot läkning. Så fort något blir en stress kan vi behöva backa. För stress är det sista vi vill ha i våra kroppar❌

Dock VILL vi ju må bra och vi vill hitta nycklar och små steg fram till bättre mående. Inte sitta passiva om måendet inte går framåt. Vi måste bara ta det i rätt takt. Vill du införa nya rutiner/vanor för att må bättre? Då är mitt tips att ta en förändring i taget. Ta dig verkligen tiden och känn efter hur den nya rutinen får dig att må. Märker du av positiva effekter? Hur är humöret? Får du mer energi? Hur mår magen? Var resultatet värt uppoffringen?

läka efter explant

Känner du stress över att du borde utesluta något, tänk ”minska” istället. Alla små steg till bättre hälsa räknas! Allt behöver inte ske över en natt. Känn efter vad just DU behöver. Men försök såklart också våga utmana dig lite så att du inte helt stannar kvar i det bekväma. Alla förändringar skaver lite i början.

Den här hemsidan kommer ta upp massa olika ämnen och tips till bättre läkning för just OSS. Se dess innehåll som ett smörgåsbord av valmöjligheter, där du kan få inspiration och tips. Utan att känna stress. Välj ut det som intresserar DIG och som du tror du orkar o mår bra av. Ha tålamod och låt läkningen få ta tid!

Skrivet av: Madeleine