COMMUNITY

Här sammanställer vi viktiga samlingsplatser för kvinnor drabbade av Breast Implant Illness. På dessa samlingsplatser finns fakta, studier, bilder på kvinnor som opererats, statistik, forskning och mycket mer.

FACEBOOKGRUPPEN BREAST IMPLANT ILLNESS nordic

Nordisk stödgrupp där man kan få information, stöd och diskutera allt som rör BII. Bland annat val av kirurg och operationsmetod, frågor om symptom och få höra andra kvinnors erfarenheter. Gruppen är endast öppen för kvinnor som är drabbade av BII.

FACEBOOKGRUPPEN BREAST IMPLANT ILLNESS  LÄKNING & DETOX

Den här Facebookgruppen är en nischad grupp där medlemmarna tillsammans utforskar och diskuterar olika sätt att hitta läkning och detox, både innan men framförallt efter explant. Gruppen är endast öppen för kvinnor drabbade av BII och som har gjort eller ska göra en explant.

Breastimplantillness.se instagramkonto

Instagramkontot för Breast implant illness.se

Vårt eget Instagramkonto! Där delar vi statistik, livsöden, globala nyheter som rör Breast Implant Illness, bilder på kvinnor som opererats och mycket mer. Gå gärna in och följ oss där!

Breast implant illness.se facebooksida

FACEBOOKsidan för BREAST IMPLANT ILLNESS.se

På Facebook-sidan, som också är kopplad till Instagramkontot @breastimplantillness.se kan man skicka meddelande/ta kontakt, ta del av inlägg som delas samt dela vidare posterna. Gå gärna in och gilla och följ oss.

FACEBOOKGRUPPEN BREAST IMPLANT ILLNESS AND HEALING BY NICOLE

Den här amerikanska Facebookgruppen är den största i världen om BII, med över hundratusen medlemmar. Här kan man få information kring allt som rör BII. Det är en perfekt plats att få inspiration på, se andra kvinnors läkningsresor och söka på ämnen man vill veta mer om. Gruppen är endast öppen för kvinnor drabbade av BII

amerikanskt konto för Breast implant illness

Amerikansk BII konto på Instagram som är länkat till healingbreastimplantillness.com